man. jul 15th, 2024
Få mer ut av neste fotballtur

Har du lyst til å kombinere en spennende langhelg i London, med fotballopplevelser i verdensklasse. Så skal du booke en tur til London, og ta turen forbi Tottenham Hotspur Stadion, hvor du kan oppleve brølet fra 62.062 tilskuere, når Tottenham scorer mål på hjemmebane.

Pints, fotball og fish`n chips

Så blir det ikke mer engelsk enn det. Den engelske fotball liga, står for mange nordmenn som den ultimative fotball opplevelse, og de fleste nordmenn har et helt spesielt forhold til engelsk fotball. Følelsene står virkelig i kok, når de engelske lagene kjemper om seieren, og supporterklubbene i Norge er fulle av engasjerte supportere. En av de klubbene, som mange nordmenn har et spesielt forhold til, er Tottenham.

Tottenham har vært hjemmebane til mange norske spillere igjennom årene, en av de som hadde stor suksess i klubben er Steffen Iversen og Frode Grodås. Hvis du nevner Steffen Iversen sitt navn i de Londonske gater i dag, så skal du ikke bli overrasket hvis de fleste godt kan huske han. Tottenham har mange trofaste fans, og hvis du først har gjort deg bemerket som en målscorer i klubben, så vil du for alltid ha en spesiell plass i supporternes hjerter. Og det har Steffen Iversen.

Tottenhams hjemmebane var i mange år det berømte White Hart Lane, men i dag så er det den nye stadion Tottenham Hotspur Stadion, som legger ramme til de mange fantastiske fotballopplevelser. Hvis du skal kjøpe billetter til kampene, så er det en fordel at du er medlem i klubben. Du kan selvfølgelig få tak i billetter selv om du ikke er medlem, men i likhet med mange andre engelske klubber, så kan det alltid betale seg å melde seg inn i klubben. Hvis du er ihuga fan av klubben, så er det absolutt en fordel å være medlem. Hvis du har planer om å se mer enn en kamp om året, så skal du melde deg inn allerede i dag.

Når du skal på fotball tur til Tottenham

Tottenham er, i likhet med Arsenal, en London basert fotball klubb. Du kan derfor slå fotball opplevelsen sammen med et storbybesøk. Hvis du har lyst på en ren fotball tur, og vil ha det så enkelt som mulig, så skal du ta kontakt med et reisebyrå, gjerne et som spesialiserer seg på fotball turer. Igjennom reisebyrået så kan du få fly, overnatting og billetter til kampen i en samlet pakke.

Du kan selvfølgelig også velge å kjøpe flybillettene individuelt, og få overnatting og fotball igjennom reisebyrået. Det er ofte mulig å finne billige flybilletter til London, og dette kan være en måte å spare litt penger på.

London er ikke bare fotballens mekka, det er også en pulserende storby, med massevis av opplevelser. Hvorfor ikke slå fotball opplevelsen sammen med en shopping tur på Oxford Street, eller en musikal opplevelse på et av byens mange teatre? Hvis du virkelig ønsker å merke Londons fotball entusiasme, så skal du se et av de lokale oppgjør, f.eks. mellom Arsenal og Tottenham! Det vil helt sikkert være en minneverdig fotball opplevelse.