man. jul 15th, 2024
Ikoniske fotballdrakter: De mest gjenkjennelige draktene i historien

Har du lyst til å oppleve ekte engelsk fotball stemning? Så skal du sette kursen mot Birmingham, og Aston Villas hjemmebane Villa Park. Aston Villa er nemlig en av de eldste klubbene i Premier League, og dermed en klubb som er ren engelsk fotballtradisjon.

Tradisjonsrik og merittert

Selv om Aston Villa kanskje ikke har toppet ligaen de seneste årene, så er det en stolt fotball klubb med masser av verdsatte trofeer i pokalskapet. Klubben har vunnet første divisjon 7 ganger, og har syv FA-cups. Aston Villa har vært et av de store lagene i engelsk fotball helt siden 1888, og er den dag i dag forbundet med stolte engelske fotball tradisjoner.

Klubben har lojale supportere, som møter opp på Villa Park med hjertet utenpå fotball trøyen, uke etter uke. En kamp på Villa Park er derfor en rørende og tradisjonsrik fotball opplevelse, hvor du kommer under huden på den engelske fotball tradisjon. Klubben er også en av fem engelske klubber som har vunnet Europa-cupen, noe som klubben, med rette, er stolt over. Når du besøker Birmingham, så skal du selvfølgelig legge turen forbi Aston Villas Hall of Fame, hvor du kan se Aston Villas stolte tradisjoner.

Vill Park er en av de eldste fotball stadionene i landet, den ble innviet i 1897, og det kan være rundt 40.000 tilskuere. Stadionet er ikke av de mest moderne, men det er til gjengjeld fullpakket med sjel, og har en atmosfære som ikke kan kjøpes for penger.

Fotball opplevelser med sjel

Hvis du ønsker en ekte, jordnær og sjelfull fotball opplevelse, så skal du ta turen til Birmingham. Du kan bestille billetter til kampene på klubbens hjemmeside, eller du kan bestille turen som en pakkereise igjennom et reisebyrå. Billettene er for det meste ikke utsolgt, bortsett fra de største kampene, og det kan derfor fint la seg gjøre å skaffe billetter på egenhånd.

Villa Park, som Aston Villas hjemmebane blir omtalt som, er kjent som en av de flotteste fotball stadioner i hele England, og det er vel verdt et besøk. Om ikke annet, så for å få et ekte møte med fotballens indre kjerne. I og med at Aston Villa er et lag med stolte tradisjoner, så er det også en klubb som har supportere over hele Europa. Det kommer derfor hvert år europeiske fans til byen, for å overvære lagets kamper.

Aston Villa er også et av de lagene som har vært i Premier League lengst, og det krever både hardt arbeid og stolte tradisjoner for et fotballag å holde seg på toppen i så mange år, som de har gjort. Det er derfor en av de fotball klubbene i England som høster mest respekt, over hele landet. The Villans, har igjennom årene beholdt en plass i førstedivisjon, eller i Premier League, igjennom hele klubbens historie.

Birmingham er en spennende by, faktisk en av de største i England, og du kan derfor få mer enn spennende fotball opplevelser. Sørg derfor for å kombinere fotballkampen med en tur på en av de lokale pubs, et museumsbesøk eller litt shopping.