man. jul 15th, 2024
Slik kan fotballturen gå fra å være en drøm til å være virkelighet

Leicester vant, til mange fotballeksperters store overraskelse, Premier League i sesongen 15/16. Men var klubbens store suksess bare et one hit wonder, eller er Leicester kommer for å vise muskler? Helt sikkert er det, at Leicester er en spennende klubb i følge i fremtiden. Hvis Leicester fant veien inn til fotballhjertet ditt i mirakelsesongen 15/16, så kan det være du skal ta turen forbi King Power Stadion, og støtte laget.

Spennende lag med stort potensiale

Leicester er det uforutsigelige laget, som kan komme ut av ingenting og slå de aller største stjernene. Det er derfor et spennende lag, som har potensiale til å bli et av de største i Premier League. Etter at de kom som en bølge, og feiet all motstand inn i sanden i sesongen 15/16, hvor de overraskende vant hele ligaen, så er det ikke lenger noen som undervurderer dette laget.

Selv om laget har en kjedelig historikk, med å være det laget som har kommet til finalen i FA-cupen flest ganger, uten å vinne, så vil dagen hvor de faktisk vinner, helt sikkert komme, innenfor nær framtid. Supporterne er optimistiske, og det kan derfor være gode grunner til å ta turen, for å se Leicester på King Power Stadion, med dine egne øyne.

Leicester ble stiftet i 1884, og er en klubb med stolte tradisjoner i engelsk fotball. Hjemmebanen er King Power Stadium, som kan ta helt opp til 32.000 tilskuere. Tidligere holdt klubben til på den historiske Filbert Street, men flyttet til King Power Stadion i 2002. Selv om det ikke er en av de største stadioner i landet, så er det en av det større når det kommer til såkalte bunnlag i Premier League.

En optimistisk stemning

Klubben har trofaste supportere, og etter seieren i 2015/16, så har interessen rundt klubben vært nærmest eksplosiv. Med Leicester tilbake i Premier League, så er det kommet godt gang i publikumsrekkene på stadion, og det er en superoptimistisk atmosfære i fotball klubben. Hvis du har lyst til å oppleve engelsk fotball kultur i Leicester, så skal du forberede deg på at du ikke er den eneste nordmannen på tilskuerrekkene. Leicester er nemlig en populær fotball klubb i Norge, og det er stadig flere Leicester supportere, som melder seg på banen.

Du kan kjøpe billetter til kampene på hjemmesiden til klubben, det er for det meste ikke utsolgt. Men hvis det er et av de større engelske lagene som kommer på besøk, eller en viktig kamp, så kan det være du skal være tidlig ute med å få booket en samlet fotball tur. Det finnes flere reisebyråer som har spesialisert seg i å skreddersy fotball reiser for nordmenn, og du kan helt sikkert få hjelp til å booke flybilletter, overnatting og billetter til kampen, i en samlet pakke.

Dette er selvfølgelig også en ukomplisert, og enkel, måte å få en samlet fotball opplevelse med hjem i bagasjen. Selv om det kanskje kan koste litt mer, enn det gjør å stå for planleggingen av reisen helt selv, så slipper du å bruke tid og krefter på å finne overnatting og billige flybilletter. Og ikke minst, få gode billetter til fotball kampen.