man. apr 15th, 2024
Se utenlandsk fotball med VPN

De fleste nordmenn har fått øynene opp for den spanske klubben Real Sociedad, ikke minst etter at Martin Ødegård var utlånt til klubben, og gjorde en så god figur at han ble hentet tilbake til Real Madrid. Selv om mange fortsatt snakker om Real Madrid og Barcelona, når snakken faller på La Liga, så er Real Sociedad et av de lagene som virkelig blir spennende å følge med fremover.

Fotball opplevelser i Spania

Spansk fotball kan skryte av å ha en av verdens beste fotball ligaer, nemlig La Liga. Her finner du stjernelag som Real Madrid og Barcelona, samt stjernespillere som år etter år blir kåret som verdens beste spillere. Men det er flere spennende lag, som fotball entusiaster kan følge, på den spanske solkyst. Et av de mest spennende lagene er Real Sociedad.

Hvis du ønsker å oppleve Real Sociedad så skal du ta turen til San Sebastian, og oppleve laget briljere på hjemmebanen Estadio Anoeta. På stadion kan du oppleve brølet fra over 40.000 entusiastiske fotball supportere, og klubben er faktisk kjent for å ha noen av de mest hengivne og dedikerte supportere i hele Spania. Det er derfor ikke noen som holder seg tilbake, når laget skal løftes frem til seier.

Spesielt hvis klubben møter de lokale motstanderne i Athletic Bilbao, så går hele byen av hengslene. Du kan selvfølgelig også velge å møte opp til kamp, en av de gangene hvor de største spanske lagene kommer på besøk. Det vil uten tvil bli en fest, som du ikke kommer til å glemme med det første.

Få spansk fotballkunst i reiseminnene

Kombinasjonen fotball og ferie, blir mer og mer populært. Det finnes derfor flere reisebyråer som har spesialisert seg på å skreddersy reiser, som kombinerer fantastiske fotball opplevelser, med ferie. Hvis du har lyst til å få hele fotball opplevelsen inkludert i en fantastisk reise, så kan du få et reisebyrå til å booke flybilletter, overnatting og billetter til en av Real Sociedads kamper. Du kan selvfølgelig også få råd og tips til hva du ellers skal oppleve, hvilke steder du skal besøke og hvor du finner den mest smakfulle paella.

San Sebastian er en fortryllende by, ofte besøkt av turister, full av spennende opplevelser og flott arkitektur. Du kan uten problemer får fotball turen til å inngå som en naturlig del av familieferien, og kampen til å bli opplevelse, som hele familien vil tenke tilbake på med glede.

Klubben Real Sociedad ble grunnlagt i 1909, og var et av de lagene som var med til å starte La Liga. Laget hadde sin storhetstid på 80 tallet, hvor de også vant ligaen hele to ganger. De seneste årene så har de klart seg helt ok, og ligger stabilt i midten. De har uten tvil ambisjoner om å kunne kjempe helt oppe i toppen, i fremtiden.

Klubben har også rykte på seg for å være spesielt gode til å utvikle nye talenter, og det var også her den norske spilleren Martin Ødegård virkelig blomstret opp som fotball spiller, når han for nylig var på utlån til klubben.