søn. jun 16th, 2024
Fotball turer til atletico madrid kampe

Elsker du spansk fotball? Så skal du løfte blikket fra de to gladiatorer, Real Madrid og Barcelona, og se nærmere på lillebror, nemlig Atletico Madrid. Her finner du nemlig fotballkunst i verdensklasse, og et lag fullt med skjulte perler.

Fotball kunst i Spania

Spansk fotball har noen av verdens beste lag, og La Liga er derfor en liga som fotball elskere over hele verden, følger med argusøyne. Mange er selvfølgelig opptatt av Barcelona og Real Madrids evige kamp om spotlyset, men nede i skyggene så ligger det en farlig trussel, nemlig Atletico Madrid. Atletico Madrid er Spanias tredje beste klubb, og en klubb som det er vel verdt å se nærmere på.

Atletico Madrid er en fotballklubb med stolte tradisjoner. Klubben ble grunnlagt for over 100 år siden, og har vunnet Liga Cups flere ganger. Hvis du løfter blikket ut i verden, så er Atletico Madrid faktisk en av de fem beste lagene i verden, og det sier sitt. Hvis du har lyst på en fotball opplevelse, som viser hvorfor spanjolene rangerer høyest i verden, så skal du booke billetten sydpå, allerede i dag.

Hvis du har lyst til å få fotballkunst på verdensplan, så kan du jo kjøpe billetter til en kamp mellom Atletico Madrid og en av de stjernelagene som alle snakker om. Ikke bli overrasket hvis Atletico Madrid spiller helt på høyde med Ronaldo og hans disipler. Et godt råd er å ta med ørepropper, når Atletico Madrids hjemmebane Wanda Metropolitano er fullt opp, så er det over 68.000 fotball fans som brøler i munnen på hverandre!

Fotball opplevelser for hele familien

Spania er en av nordmennenes absolutte favoritt destinasjoner, og det kan derfor være en gylden mulighet for å ta hele familien med på tur. Hvorfor ikke kombinere familieferie med fotballopplevelser? Det er helt sikkert noe som både store og små, kommer til å sette pris på. Madrid er en by som gløder, når byens to lag, Atletico og Real Madrid, møtes til kamp.

Hvis du skal sikre deg billetter til Atletico sine kamper, så er det en fordel at du er medlem i klubben. Medlemmer har nemlig førsterett til billettene. Fotball er litt av en folkesport i Spania, og de fleste kampene er derfor utsolgt. Hvis du ønsker å være sikker på at du får spansk fotballkunst med hjem i bagasjen, så kan du kjøpe en samlet fotball opplevelse, hos et reisebyrå. Flere reisebyrå har spesialisert seg i å selge fotballturer, og du kan derfor kjøpe flybilletter, overnatting og billetter til de største kampene, i en samlet pakke.

Du kan også få en samlet pakke til en fordelaktig pris, hvis du er tidlig ute og følger med på eventuelle tilbud og kampanjer.

Atleticos hjemmebane Wanda Metropolitano ble bygget i 2017, og er et moderne fotball stadion, som er vel verdt et besøk. Her kan du bli blendet av blinkende lys, og få en sanselig fotball opplevelse, som du kan leve lenge på. Husk også å sette av litt tid til å nyte stemningen i Madrid, spesielt en tur igjennom byen etter kamp, er en fantastisk opplevelse.