søn. jun 16th, 2024
Oppdag gleden ved fotballreiser for hele familien

Drømmer du om en ekte engelsk fotball opplevelse? Så skal du ta turen til Hertfordshire i sør-østlige England. Her finner du nemlig en av de mest tradisjonelle, autentiske fotball opplevelser som England har på menyen. Fotballklubben Watford spiller nemlig hjemmekampene sine, det samme sted som de har gjort i snart 100 år, på det ærverdige Vicarage Road.

Tradisjoner og stolte supportere

Watfords supportere går igjennom ild og vann for klubben sin. Dette viste seg i den grad da klubben kom i store økonomiske problemer på starten av det nye årtusen. Faktisk måtte klubben selge rettighetene til sitt eget stadion, og det var kun på grunn av donasjoner fra supporterne og klubbens egen innsats, at de kom seg igjennom denne problematiske tiden.

Heldigvis kommer det solskinn etter en regnværsdag, og klubben har i dag markert seg som en av de beste i den engelske liga. I løpet av de seneste årene så har klubben utviklet seg fremover, og det er i dag en fryd for øyet å følge klubbens kamper.

The Hornets kaller supporterne Watford, og det er selvfølgelig ikke uten grunn, at supporterne føler et helt spesielt eierskap over klubben. Etter å ha vært med å redde klubben ut av sumpen, så har klubben bare fått enda større betydning for de trofaste og engasjerte supporterne.

Hvis du tar turen til en av Watfords hjemmekamper, så får du et møte med engelsk fotballkultur på sitt beste, og du vil helt sikkert få et helt spesielt forhold, til denne helt spesielle klubben.

Watford- en klubb for deg som elsker fotball

Et besøk på Vicarage Road, er nesten en opplevelse i seg selv. Det er ikke mange fotballklubber som har bevart det tradisjonelle gamle stadion, og det er derfor en helt spesiell stemning på tilskuerrekkene. Selv om det ikke er moderne, så er det en atmosfære og en sjel, som de nye stadionene mangler.

Hvis du har lyst til å oppleve fotball magien i Watford, så kan du kjøpe billetter til kampene via klubbens hjemmeside. Som alltid, så er det en fordel å være medlem av klubben, men Watford legger også ut billetter som er målrettet fans fra andre land som ikke har medlemskap. Hvis du er tidlig ute, så kan du være heldig å få fingrene i disse billettene.

Du kan også kjøpe fotball opplevelsen som en pakkereise. Flere reisebyrå har spesialisert seg i å arrangere fotball turer, og de kan selvfølgelig hjelpe deg med å planlegge en tur til Watford. Når du kjøper det hele i en samlet pakke, så får du flybilletter, overnatting og billetter til kampen, i en og samme pakke. Du kan selvfølgelig også få gode råd og tips til hvor du skal spise, og hvor du skal varme opp til kampen. Det ligger flere gode puber rundt stadion, hvor du kan møtes med de lokale fans.

Fordelen med å kjøpe en pakkereise, er også at du kan få overnatting som ligger tett på fotball stadion, sånn at det hele blir litt enklere, når kampdagen kommer.