søn. jun 16th, 2024
Fotball turer til Norwich kampe

Norwich er kanskje ikke en av Englands største fotball klubber, med det er likevel en klubb som er verdt å følge med på. Det mangler nemlig ikke på ambisjoner i den øst-engelske klubben, og vi skal ikke se bort fra at vi kommer til å høre mye mer fra Norwich City, i de kommende årene.

Spillere som kjemper som seieren

Norwich er kjent som klubben som ikke gir opp, og dette avspeiler seg også i spillernes spillestil. Hvis du har lyst til å se et mannskap som kjemper hele kampen igjennom, og som ikke er redde for å gå hardt inn i taklingene, så er Norwich klubben for deg. Norwich er nemlig alle fotball entusiasters drøm, når det kommer til fighter mentalitet, og harde takninger. Kampene har derfor stor underholdningsverdi, og det er gode grunner til å ta turen til det østlige England.

Norwich sin hjemmebane er Carrow Road, og kan romme litt over 27.000 tilskuere. Det er ikke en av de største stadioner, men det er ingenting å si på stemningen, når de gul/grønne kanarifugler inntar banen, med sin fandenivoldskhet og store mot. Klubben kan skryte av en 3. plass i Premier League på 90-tallet, og de har faktisk også vunnet Liga Cupen to ganger. I dag spiller Norwich i den nest beste liga i England, og målet er selvfølgelig å vende tilbake til Premier League. Det bør ikke forundre noen, om det er akkurat de de gjør, sikkert og visst er det, at de kjemper for det, i hver eneste kamp.

Hvis du tar turen forbi Carrow Road, så vil du møte en fotball klubb, som spiller som om det var deres siste kamp, hver eneste gang. Som publikummer, så kan man ikke la være med å la seg rive med, og det går ikke lang tid før du hører deg selv rope med på supporternes kamprop.

Fotball turer er populært som aldri før

Nordmenn elsker engelsk fotball, og vi valfarter simpelthen i flokk til kampene i den engelske liga. Hvis du har lyst til å få en ekte engelsk fotball opplevelse, for eksempel i Norwich, så kan det være en god ide at du lar et reisebyrå stå for planleggingen av turen.

Mange av de engelske klubbene krever at du skal være medlem i klubben, for at du skal få tak i billettene til kampene. Det er ikke sikkert det er et krav hos alle, men det gjør det lettere for deg, å få tak i billetter, hvis du kan vise til et medlemskap i klubben. Til de mest populære kampene, så kan det være helt nødvendig, hvis at du overhodet skal få fingrene i en billett.

Men hvis du lar et reisebyrå planlegge turen som en samlet pakke, så får du flybilletter, overnatting og kampbilletter i en og samme pakke. Hvis du skal se en av de store kampene i Premier League, så er dette absolutt å anbefale.

Du kan selvfølgelig også få gode råd og tips, for eksempel til, hvor du skal varme opp til kampen, hvis du ønsker å mingle med de lokale supporterne.