ons. mai 29th, 2024
La lidenskapen for fotball forme økonomien din på reisen

Fulham er Londons eldste klubb, men i Premier League sammenheng, så er klubben fortsatt en av de nye elever i klassen. Det er nemlig først de seneste 20 årene, at Fulham har markert seg, som en av de førende fotball lagene i engelsk liga.

Stolte tradisjoner og ambisiøse mål

Fulham er en tradisjonsrik klubb, med en lang og spennende historie. Klubben ble nemlig grunnlagt allerede i 1879. Dette viser seg ikke minst på Fulhams hjemmebane Craven Cottage, som står som en av de klassiske fotball stadioner i England. Hvis du har et snev av nostalgi, så vil du elske et besøk på Craven Cottage. Stadion kan ta godt 25.000 tilskuere, og er ikke et av de største, men er full av stemning, nostalgi og stolte fotball tradisjoner.

Etter at klubben fikk en økonomisk innsprøytning av historiske dimensjoner, når den ble kjøpt av Mohammed Al-Fayed i 1997, så har klubber langsomt begynt å vise muskler i Premier League. I 2009/10 var klubben faktisk i finalen i Europe League, men tapte dessverre til et spansk lag. Det er ingen tvil om at London klubben har ambisjoner om å spille på toppen av Premier League, sammen med de største. Helt sikkert er det, at reisen blir spennende å følge.

De seneste årene har de også vist at de har en berettiget plass i de øverste rekker, og spiller spennende fotball, som det er underholdende å være vitne til. Hvis du har lyst til å oppleve kombinasjonen av tradisjon og nye ambisjoner, så skal du ta en tur til London for å se Fulham spille kamp.

Storby ferie og fotball av høy kvalitet

Hvis du har lyst til å se Londons eldste fotball lag, Fulham, spille på hjemmebane, så skal du booke en billett til London. Det er fullt mulig å kjøpe billetter på klubben hjemmeside, kampene er for det meste kun utsolgt, hvis det er en viktig kamp, eller et av storlagene kommer på besøk. Men, hvis du være på den sikre siden, så kan du booke hele turen som en pakkereise. Hvis du kjøper fotball turen hos et reisebyrå, så kan du få flybilletter, overnatting og billetter til kampen i en samlet tur. Det er kanskje litt dyrere enn hvis du gjør det selv, men så kan du slappe av og nyte London.

Fordelen med å se en av Fulhams kamper er, at det er en London basert klubb. Du kan derfor kombinere fotball opplevelsen, med storby opplevelsen. London er en spennende by, som aldri sover, og du kan derfor fylle tanken opp med god mat, kulturelle happenings, shopping og selvfølgelig, fotball. Det er også opplagt å ta kjæresten med, eller hele vennegjengen, da det er opplevelser nok for alle.

Hvis du virkelig ønsker valuta for pengene, så kan du booke billetter til et av lokal oppgjørene, med en av de andre London baserte klubbene, da dette alltid skaper god stemning, både før, under og etter kampen. Det blir uten tvil en tur som kommer i minnebøkene, og som du kan leve lenge på, både rent fotballmessig, og i forhold til å få noen spennende opplevelser med hjem i bagasjen.