ons. mai 29th, 2024
Sånn får dere den beste fotballturen

Det å reise igjen er noe av de aller fleste av oss drømmer om, og heldigvis ser det ut som at muligheten befinner seg rett rundt hjørnet igjen. Og for deg som bare skulle ønske at du kunne fordype deg i alt om fotball og la bekymringer og hverdag bli igjen hjemme mens du koser deg med gutta på fotballtur, ser det ut som at dette kan bli mulig veldig snart. Faktisk er det noen steder du kan reise til allerede, så hvorfor ikke begynne planleggingen av den neste fotballturen deres?

Hverdagen tar fort opp det meste av livet, så det å kunne fordype seg i alt om fotball, kan gjøre at du får den energien du trenger for å finne litt ekstra glede i øyeblikkene mellom jobb, henting i barnehagen og utallige måltider som skal lages. Ferier, langhelger og de ekstra koselige øyeblikkene i hverdagen blir derfor viktige, men nå er det rimelig lenge siden de fleste av oss har vært på tur med vennene våre, så her skal du få noen tips om hvordan dere får den beste turen.

Fordyp dere i alt om fotball, men planlegg bra

Det å planlegge reisen sin er noe av det viktigste man gjør, fordi det er her man liksom får lagt hele fundamentet for turen. Hvor dere skal bo, hvor dere skal spise, når dere skal reise, hvilken kamp dere skal på og alt det der. Dette er det bra å planlegge i god tid, sånn at man kan spare sammen nok penger, få litt billigere billetter og ikke minst bare glede seg når datoen nærme seg, i stedet for å sitte i timevis for å lete etter de beste reservasjonene uka før avreise.

Det økonomiske i det er faktisk et viktig aspekt når man reiser så mange sammen. For akkurat som at du søker på billånskalkulator dnb når du skal ta et billån for å se om du har råd til det eller må spare lenger, er det å lage et overslag over reisen sånn at folk kan spare sammen i tide, en viktig plan. For eksempel kan dere spare på en felleskonto frem mot reisen sånn at ingen trenger å legge ut for alle og samle inn penger etterpå.

Men dette er selvsagt ikke det eneste det er viktig å huske på. Her er noen andre ting.

  • Fordel ansvaret sånn at ingen ender opp med alt.
  • Husk å reservere restauranter eller aktiviteter på forhånd for å være sikre på at dere kan få med dere alle de opplevelsene dere ønsker på turen.
  • Planlegg egentid, sånn at alle har mulighet til å gjøre noe alene hvis de vil det. Det kan være slitsomt å reise mange sammen, så dette er en fin måte å bevare den gode stemningen.
  • Husk å planlegge transport til og fra flyplassen, særlig hvis dere reiser veldig sent eller veldig tidlig.
  • Planlegg i god tid for å redusere stress opp mot avreise og i løpet av turen.
  • Bare kos dere!