ons. mai 29th, 2024
De beste spillene til flyturen

Når du skal på fotballtur med gutta er det lett å bare følge strømmen og ikke tenke så veldig mye over annet enn hva du skal pakke med deg av klær. Men det å være den som har tenkt over underholdning til turen gjør deg fort til turens favoritt. Men dette er ikke den eneste grunnen til at det er greit å ha planlagt litt forskjellige spill til turen, for noen ganger har man rett og slett behov for å trekke seg litt tilbake og ha litt tid for seg selv, og her kan spill være den perfekte unnskyldningen. Her får du noen forslag til begge deler.

Spill du kan spille sammen med reisefølget

Det å ta med spill du kan spille sammen med de du reiser sammen med kan gjøre en ellers veldig kjedelig flytur mye mer hyggelig og spennende. Dette krever selvsagt at dere sitter i nærheten av hverandre sånn at alle, eller i hvert fall de fleste kan være med. Kortspill er et av de beste alternativene her. Du trenger ikke å bruke et bord, og alle kan være med.

Hvilket spill dere spiller kan jo få lov til å være helt opp til de som er med på turen, for mest sannsynlig har dere forskjellige yndlingsspill, og hvorfor ikke ta noen runder med forskjellige spill. Avhengig av hvor langt dere skal er det helt sikkert tid til det.

Spill du kan spille alene: fugler kryssord og dataspill

Noe av det beste med å fly er at man kan få litt tid for seg selv, og her kan man bruke tiden sin på akkurat hva man vil. Det å ha en unnskyldning, som for eksempel at man skal løse fugler kryssord gir deg en god unnskyldning til å ikke snakke med noen hvis du ønsker deg litt alenetid for eksempel. Men fugler kryssord er ikke bare bra i forhold til dette – det er også bra fro deg som elsker fugler, og som ikke minst liker hvor stimulerende det er å løse kryssord. For hvorfor ikke bli litt smartere underveis?

Er ikke fugler kryssord noe for deg? Prøv dataspill du kan spille på nett eller laste ned før du drar. Spill som for eksempel age of war passer bra til dette, og vil gjøre at det føles som at flyturen går mye raskere enn den faktisk gjør. Er ikke spill noe for deg? Her kommer det flere forslag.

Annen underholdning til flyturen

Hvis du ikke liker spill, men fortsatt vil ha en god unnskyldning til å bare trekke deg litt tilbake og ha litt frem og ro på flyet kan du for eksempel:

  • Lese en bok, dette er noe som alltid funker
  • Høre på podkast eller musikk, ingen avbyter noen med hodetelefoner
  • Jobbe på datamaskinen eller nettbrettet ditt – dette funker selvsagt bare hvis du faktisk har noe å gjøre
  • Se på film eller serier som du enten har lastet ned, eller funnet på flyet, de har ofte et bra utvalg du kan velge mellom