ons. mai 29th, 2024
Fotball turer til Arsenal kampe

Hvis ikke du allerede var Arsenal fan, så har du fått en grunn til å være det nå. Den norske stjernespilleren Martin Ødegård har nemlig nylig signert for klubben, og allerede scoret sitt første mål. Hvis du har lyst til å følge nordmannens eventyr i den engelske liga, så kan du bli klokere på Arsenal, ved å lese her.

Historien om Arsenal

Fotballklubben Arsenal ble startet av arbeidere på våpenfabrikken Royal Arsenal tilbake i 1886, den gang ble fotballklubben kalt for Dial Square. Opprinnelsen på våpenfabrikken, kan i dag ses i kjælenavnet til klubben, The Gunners. Det er også det supporterne kaller seg, hvis du overveier å melde deg inn i den norske supporterklubben. I 1913 flyttet klubben fra sydøst London, til Nord London, hvor de spillet kampene sine på Highbury stadion. I 2006/07 så flytter Arsenal hjemmebane til det helt nye moderne fotballstadionet Emirates Stadium, som har plass til over 60.000 tilskuere.

Et besøk på Emirates Stadion, er av denne grunn, en opplevelse helt utover det sedvanlige. Det finnes få ting som kan overgå et seiersbrøl fra over 60.000 mennesker, når Arsenal spiller hjemmekamp. Og forestill deg så, at brølet skyldes et mål av en norsk stjernespiller, nemlig Martin Ødegård. Hvis du elsker fotball, og også engelsk fotball, så er dette en opplevelse du ikke skal gå glipp av.

Og når du er der, så sørg for at du får en guidet rundtur på Emirates Stadion, det er nemlig en temmelig vill opplevelse for et fotballhjerte.

Planlegging av fotball turen

Hvis du har lyst på en ekte Gunnes opplevelse, og oppleve stemningen på Emirates Stadion, så skal du planlegge en fotball tur til det nordlige London. For å være sikker på at du får billetter til kampen, så er det en god ide at du er medlem i klubben. Billettene er nemlig billigere for medlemmer, men viktigst av alt er at man som medlem får forkjøpsrett på billettene. Det er ikke et krav at du er medlem, men hvis du skal ha fatt på billetter til de største kampene, så kan det være en fordel.

En løsning kan være at du kjøper hele turen som en pakkereise hos et reisebyrå. Hvis du kjøper hele turen som en samlet tur, med fly og hotell, så er billetter til kampen inkludert i prisen. Hvis hovedmålet med turen er fotball, så kan dette være en god løsning. Hvis du benytter deg av et reisebyrå sin ekspertise, så kan du også få gode råd og tips til hvilke andre severdigheter som er opplagt, når man har en stor interesse for fotball, og spesielt Arsenal.

Det finnes ofte billige flybilletter til London, og hvis du bruker litt tid på å finne overnatting, så kan du spare noen penger i forhold til et reisebyrå. Det er opp til deg, og det budsjettet som du har å rutte med. Fordelen med å være fotballsupporter til en Londonbasert klubb, er selvfølgelig at London har mange spennende opplevelser å byde på. Hvorfor ikke bruke noen dager i byen, til virkelig å få byens stemning under huden.