ons. mai 29th, 2024

England er stedet for deg som elsker fotball. Her finner du noen av de beste fotballagene i verden og du kan se de på hjemmebane i sine byer. Det finnes mange forskjellige reisedestinasjoner for deg som ønsker å oppleve en ekte, live fotballkamp i England.

Det er ingenting som slår en ordentlig fotballtur. Spenningen av kampen og atmosfæren du finner i en fotball arena er vanskelig å slå. Det hele blir bedre om du kan besøke ditt favorittlag og se de spille på deres hjemmearena. England huser mange kjente fotballag, blant annet Berkley FC. De spiller sine hjemmekamper i Burnley-distriktet som er en del av Lanchire i England. Burnley har mye spennende å by på og om du reiser hit vil du ha mulighet for å oppleve byens kultur og deres fotballglade innbyggere.

Burnley FC

Burnley FC er en engelsk fotballklubb fra Burnley, Lanchire. De har en historisk bakgrunn da de var det første laget som ble profesjonelle helt tilbake i 1883. Dette la press på The Football Association for å tillate betaling for spillere. Laget her opplevd opp og nedturer og har blant annet vært engelske mestre to ganger. De har også spilt i premier Leauge, vunnet FA cupen en gang og FA Charity Shield to ganger. De spiller sine hjemmekamper på Turf Moor arena i Burnley, Lanchire.

Burnley Lanchire

Når man reiser på fotballtur til en ukjent by kan det være greit å vite hva man kan se, og oppleve. Mellom kampene kan man dra på kulturelle utflukter, eller finne barer og spisesteder for å slå i hjel tiden. Byen Burnley ligger nord for Manchester og er en klassisk engelsk by, med gammel arkitektur, kanaler og landemerker. Her kan du blant annet besøke The Singing Riding Tree som er en vindoperert lydskulptur som etterligner et tre. Eller Townley Hall som var hjemmet til Townley familien i mange år, en familie som bidro til flere teknologiske og vitenskapelige utviklinger i det 17 og 18 århundre.

Hvis man er mer interessert i maten, kan man besøke de mange barene og restaurantene som finnes i Burnley. Du kan blant annet spise på The Old Bridge Inn som serverer klassisk engelsk mat. Her kan du spise Fish and Chips og drikke i en ekte engelsk pub. Hvis du er mere på den søte siden, kan du besøke Fitzpatric ´s Temperance Bar som serverer overdådige desserter. Mulighetene er mange og etter en tur i byen vil du nok finne god mat og god drikke som sikrer den beste by-opplevelsen.

England florerer av destinasjoner der du kan se fotball, og om Burnley FC er din favoritt, burde du ta en tur til byen! Her kan du se fotballklubben på hjemmebane i Turf Moore arena og oppleve gleden og spenningen av å se fotball med din supporterklubb. Mellom kampene kan du utforske byen, spise på restauranter med engelske delikatesser eller ta deg en øl på en ekte engelsk pub! Uansett hva du velger å gjøre vil du garantert få en fantastisk fotballopplevelse i Berkley.