man. jul 15th, 2024
De beste spillene til flyturen

Fotballtur vil for mange fotballsupportere være drømmeferien. Her kan du se ditt favorittlag live og oppleve stemningen og gleden det er i en fotball arena. Det er ingenting som føles bedre enn å kunne støtte sitt lag ved å rope og heie fra tribunen. Holder du med Celtic FC kan du ta turen til deres hjemmebane og ta del i fantastisk supporter ånd og oppleve alt det Glasgow har å by på.

Å reise på fotballtur til Celtic i Glasgow vil gi deg en helt unik opplevelse. Som land er Scotland lite i fotballverden, men Celtic FC er på størrelse og nivå med mange av de andre storklubbene i Europa. Laget har blitt mer eller mindre faste spillere av Champions League og spiller sine hjemmekamper på Celtic park i Glasgow. Arenaen har plass til ca. 60.000 tilskuere og om du er Celtic supporter kan det anbefales å kjøpe seg en plass på tribunen.

Celtic FC

Celtic er en skotsk fotballklubb som spiller i Scottish Premiership, dette er klassifisert som den beste serien i Skottland. Klubben hører til i det østerlige Glasgow og spiller sine hjemmekamper i Celtic Park arena. Celtic har vunnet 51 skotske mesterskap og vant også UEFA Champions League i 1967. Denne sesongen gikk laget av med seieren i det skotske mesterskapets, den skotske FA cup, den skotske ligacup og Glasgow cup, som gjorde året til en fantastisk sesong for klubben. 

Celtics supporter er kjent for å være det mest trofaste i verden, noe som skaper en helt spesiell glede og atmosfære i arenaen. Et eksempel er fra UEFA cup finalen i 2003. Den ble spilt i Sevilla og Celtic opplevde en overveldende støtte fra fansen der opp til 80.000 supportere reiste ned til byen for å heie frem laget. Celtic fansen bruker, som Liverpool, sangen You’ll Never Walk Alone som sin kjenningsmelodi. Det er en helt eksepsjonell opplevelse når 60.000 fans sangen for full hals i arenaen og som Celtic supporter er dette noe du burde oppleve minst en gang i livet.

Glasgow

Mellom kampene kan man dra inn til byen og bruke dagen på å utforske Glasgow. Du kan for eksempel besøke The Riverside Museum der du kan lære om Glasgows spennende historie. Varme dager kan bli brukt i Kelvingrove Park der du kan slappe av og nyte solen i den urbane hagen, her er det ikke uvanlig å støte på dyr og annen natur som et hyggelig avbrekk fra bylivet. Hvis du er ute etter å spise en deilig middag kan du besøke Tiffney’s Steakhouse og nyte en tradisjonell Sunday Roast. Dette er bare noe av det som kan oppleves i Glasgow og du er garantert å finne noe du kan bruke tiden din på mellom kampene.

Hvis du ønsker å se Celtic FC live burde du reise på fotballtur til Glasgow. Her kan du oppleve spenningen og atmosfæren av en god fotballkamp og synge sammen med andre supportere. Du vil få muligheten til å heie ditt favorittlag frem til seieren og oppleve alt hva Glasgow har å by på.