ons. mai 29th, 2024
Fotball turer til Crystal Palace kampe

Har du lyst til å oppleve det historiske vingesus som fyller luften til en Crystal Palace kamp? Så skal du ta en tur til sørsiden av London, hvor du kan oppleve The Eagles fylle hjemmebanen med tradisjonsrik stemning og dedikerte fans.

En klassisk engelsk fotball opplevelse

Den sørlondonske klubben Crystal Palace har alt et fotballhjerte drømmer om. En legendarisk fotball stadion som er bygget opp med klassisk stadion arkitektur. Det er kanskje ikke det mest moderne fotballstadion i England, men det er i den grad et av de mest stemningsfylt og flotte stadioner i landet.

Crystal Palace har noen av de mest dedikerte fans i engelsk fotball, og den stemningen som oppstår når ørnene spiller på hjemmebane, er helt magisk. Hvis ikke du har vært til kamp på Selhurst Park, så er det på tide at du booker en fotball tur til London. Stadionet er bygget i 1924, og har selvfølgelig gjennomgått noen renoveringer siden den gang. Klubben hat likevel klart å beholde den klassiske fotball stadion stilen, og det er derfor en ekte og autentisk fotball opplevelse som venter deg i London.

Opplevelsen blir bare enda større når du, innen kampen blir fløytet i gang, kan oppleve klubbmaskoten, ørnen Kayla, flyve over stadion, og piske stemningen opp til bristepunktet.

Tradisjonsrik klubb med ambisjoner

Crystal Palace er en av de eldre engelske klubbene, og ble grunnlagt helt tilbake i 1905. Klubben har hatt en svingende prestasjonskurve i Premier League, og er en av de klubbene som har vært ute av den øverste rekke flest ganger. Likevel er det sånn at det aldri går lang tid før Crystal Palace igjen er en av klubbene i den øverste liga, hvor de også de seneste årene er begynt å vise muskler i forhold til de største klubbene. Det er ingen tvil om at Crystal Palace har ambisjoner om å kjempe i toppen.

I og med at det er en London basert klubb, så er det rike muligheter for at du kan finne billige flybilletter. Men hvis du skal være sikker på å få fingrene i en av de attraktive billetter til klubbens hjemmekamper, så kan det være en ide at du kjøper turen som en pakkereise hos et reisebyrå. Hvis du kjøper en fotball tur hos et reisebyrå, så er nemlig kampbillettene inkludert i prisen.

Hvis du ønsker å arrangere turen på egenhånd, så er det en god ide at du blir medlem i klubben. På denne måten, så har du større mulighet til faktisk å få en billett til hjemmekampene. Du kan kjøpe billetter på klubbens hjemmeside.

Det kan også være en god ide at du prøver å finne overnatting tett på Selhurst Park, da det kan være store avstander i en storby som London. Og husk nå selvfølgelig å nyte tiden i London, det er en spennende by, som har mye mer enn fotball i verdensklasse på menyen. Det er selvfølgelig opplagt at du skal varme opp til kampen, på en av de mange pubs, helst en som er proppet med Crystal Palace fans.