man. jul 15th, 2024
Fotball turer til ac milan kampe

Hvorfor ikke kombinere mote og fotball? Hvis du tar turen til den italienske byen Milano, så kan du få i både pose og sekk. Milano er kjent som en av de største mote mekka i verden, og har samtidig et fotballstadion med plass til 80.000 brølende tilskuere. Høres det spennende ut? Les med her.

Italiensk fotball er fotball med hjertet utenpå trøyen

Italiensk fotball er bråkete, levende og spilles med lidenskap og store følelser. Akkurat som i alle andre av livets aspekter, så holder italienerne seg ikke tilbake, når det kommer til å uttrykke sin kjærlighet til fotballen. Hvis du tar turen til Italia, så får du derfor fotball opplevelser med store følelser.

Det er ikke kun AC Milan som har den enorme fotball stadion San Siro Stadion, som sin hjemmebane. Det overdådige stadion deles nemlig mellom Milanos to fotball lag, AC Milan og Inter. En viktig detalj, er at de to lagene har forskjellig navn på fotball stadionet, da AC Milan kaller det for San Siro, og Inter kaller det for Giuseppe Meazza.

Når de to lagene møtes til kamp, så går hele byen med inn på stadionet, og brølene fra de dedikerte fans, kan høres på lang avstand. Forestill deg 80.000 brølende fotball fans løfte sitt eget lag frem til seier. Hvis du virkelig ønsker en fotball opplevelse, helt utenom det vanlige, så er det dette lokale oppgjøret som du skal få med deg. Det vil helt sikkert være en fotball kamp i flammer, som du kommer til å huske resten av livet. Selv om kampen nede på banen er blodig alvor, så er fansene på tribunen fulle av respekt for hverandre. Du vil bli overrasket over hvor vennlige de to grupperinger er mot hverandre.

Når det er sagt, så legger det på ingen måte en demper på engasjementet, og for stemningen som er, når de to lagene spiller mot hverandre. Det er simpelthen fotball på sitt aller beste.

Ferie og fotball

Italia har lenge vært en favoritt destinasjon for mange nordmenn, og Milano er absolutt verdt et besøk. Selvfølgelig, fordi du kan få en fotball opplevelse helt ut over det sedvanlige, med et besøk på et gigantisk fotball stadion, men også fordi byen er så full av spennende opplevelser. Det er arkitektoniske perler så langt øyet kan se, nydelige kulinariske oppturer på hvert et gatehjørne, og god stemning i byen. Det anbefales derfor at du kombinerer fotball kamp, med by ferie og italiensk sjarme.

AC Milan er en av Italias største fotball klubber, og den klubben som har vunnet mest, både i Italia og ute i Europa. Med andre ord, så er det fotball i verdensklasse du vil oppleve, når du tar turen forbi San Siro. Hvis du ønsker å få denne opplevelsen med, så kan du kontakte et av de mange reisebyrå som har spesialisert seg i å arrangere fotball turer. Her kan du få en samlet pakke, med flybilletter, overnatting og billetter til kampen. Spesielt, hvis du har lyst til å se det lokale oppgjøret mellom Inter og AC Milano, så kan dette være en god ide, da du helt sikkert ikke er den eneste publikummer den dagen.