ons. mai 29th, 2024
Fotball turer til Liverpool kampe

Liverpool er kanskje den engelske fotball klubben som har flest norske fans. Det har selvfølgelig sammenheng med at klubben har vært hjemmebane til flere norske stjernespillere igjennom tidene, men det er også bare en av de klubbene som man hurtig får et bankende hjerte for. Også skader det ikke at det er en av Premier Leagues absolutt beste lag.

Du er ikke alene

You`ll Never Walk Alone, synger Liverpools brølende tilskuere, når de samles på legendariske Anfield Road. Og det kunne ikke være mer riktig. Hvis du er Loverpool fan, så er du aldri alene. Liverpool har nemlig dedikerte fans over hele verden, og det er stor interesse fra hele Europa, når billettene til kampene blir lagt ut for salg. Billettene blir av denne grunn ofte utsolgt, når Liverpool spiller på hjemmebane.

Hvis du skal være sikret en billett til kampen, så kan du kjøpe billetter som en del av en samlet fotball pakke. Det finnes flere reisebyrå som har spesialisert seg i å skreddersy fotball turer for dedikerte fans, hvor du kjøper flybilletter, overnatting og billetter til kampen, i en samlet pakke. Dette er kanskje litt dyrere enn hvis du gjør det på egenhånd, men du er sikret en plass på Anfield Road, når dommeren blåser kampen i gang.

Det kan være en ide at du melder deg inn i klubben, hvis du har planer om å følge mer enn en kamp. Som medlem, så får du nemlig tilgang til billetter, før de blir satt i salg for utenforstående. Det vil selvfølgelig også være en del andre fordeler for medlemmer, så hvis du er ihuga fan av klubben, og har planer om å fly frem og tilbake til Liverpool de kommende år, så kan det være en god løsning.

Fotball i verdensklasse og rødglødende stemning

Liverpool er kjent for å spille god og underholdende fotball, og for en supportergjeng som er enormt dedikert til laget sitt. Hvis du har lyst å få hele opplevelsen med, så anbefales det at du varmer opp til kampen, på en av de omkringliggende puber. Her kan du oppleve den rødglødende stemningen, som supporterne skaper før kampen, og du vil helt sikkert komme i den helt rette stemningen. Hvis laget vinner, så fortsetter festen også etter at kampen er ferdig spillet.

På sitt beste, så kan Liverpool slå hvilket lag det måtte være, og de er derfor ofte med i toppen av Premier League, og selvfølgelig også i Europa. Klubben har en lang historie, som dessverre også er preget av tragedier. Alle Liverpool fans kjenner til den tragiske Hillsborogh- ulykken i 1989, hvor nesten 100 fans mistet livet. Hvis du skal til Liverpool kamp, så kan du se Liverpool Memorial, som er klubbens minnesmerke for ulykken. Den er plassert rett ved porten til Anfield Road, som en påminnelse om ulykken, og de mange supporterne som mistet livet.

En Liverpool kamp er en opplevelse som du helt sikkert vil minnes med stor glede, og en fotball kamp, som alle fotball entusiaster bør få med seg, minst en gang.