ons. mai 29th, 2024
Fotball turer til Sunderland kampe

Sunderland har gjennom sin lange historie i engelsk fotball, vært en stor del av Premier League. Selv om klubben har slitt litt de seneste årene, og i dag spiller i League One, så er klubben fortsatt å regne som en av de store engelske klubbene.

The Black Cats

The Black Cats, er det man kaller Sunderlands kampklare mannskap, og hvis du ønsker å møte de svarte kattene i levende live, så skal du booke en fotball tur til Sunderland. Sunderland ligger i det nordlige England, og er en by som er vel verdt et besøk. Sunderland er også en av de engelske klubbene, hvor det ikke er nødvendig med et medlemskap i klubben, for at du skal få fingrene i en av billettene til klubbens hjemmekamper. Du kan simpelthen gå inn på klubbens hjemmeside, og kjøpe billetter.

Men, hvis du ønsker en helhetlig opplevelse, så kan du selvfølgelig få et reisebyrå til å strikke turen sammen for deg, med flybilletter, overnatting og billetter til kampen. Hvis du gjør dette, så er det eneste du skal tenke på, hvor du skal spise fish`n chips og få en øl før kampen starter.

Sunderlands hjemmebane heter Stadium of Lights og har plass til 49.00 tilskuere. Det er dermed den sjette største stadion i Premier League. Klubben har en stolt historikk, og de har vunnet det engelske mesterskapet hele seks ganger, og FA- cupen 2 ganger. Selv om det er noen år siden klubbens storhetstid, så har de trofaste supporterne ikke gitt opp håpet om at Sunderland enda en gang skal spille i toppen av engelsk fotball.

De trofaste fans

I Sunderland, så er innbyggerne stolte av laget sitt, og de snakker med glede om klubbens mange trofeer. Selv om det dessverre ikke har gått Sunderlands vei de siste årene, så er klubben helt sikkert en fotball klubb vi skal regne med i fremtiden. Og de har uten tvil begynt på målet, om å snart være tilbake i Premier League. Og den dagen de kommer tilbake, så er det for å kjempe om trofeene.

Av norske spillere, så er den meste kjente Sunderland spilleren Tore Andre Flo, som hadde stor suksess i klubben. Hvis du nevner navnet for de mest ihuga supporterne, så vil de helt sikkert gjenkjenne storspilleren. En av lagets største rivaler er Newcastle, og når de to braker løs mot hverandre, så er det god stemning på stadion. Hvis du har lyst på et ekte engelsk lokaloppgjør, så er Sunderland vs. Newcastle, kampen du skal kjøpe billetter til. Du vil helt sikkert ikke bli skuffet over den isende stemningen på stadionet, og varmen som legger seg over tilskuerne, når målene endelig begynner å trille inn.

Engelsk fotball er populært i Norge, og det er det selvfølgelig gode grunner til. Engelsk fotball er nemlig synonymt med fotball på høyt plan, og stemning i verdensklasse. En kamp på Sunderlands hjemmebane Stadium of Lights, er intet unntak. Her får du historie, lidenskap og brennende engasjement for fotball, sammen med en ekte engelsk fotball opplevelse. Book turen i dag, enten på egenhånd, eller gjennom et reisebyrå. Det blir en opplevelse for historiebøkene.