ons. mai 29th, 2024
Slik kan fotballturen gå fra å være en drøm til å være virkelighet

Det er mange som drømmer om fotballtur, enten det er med venner eller familie. Du er ikke alene om å ha denne drømmen og du er heller ikke alene om å synes drømmen kan være vanskelig å oppnå. Det kan bli svært dyrt å dra på en slik tur og det er derfor noe man gjerne må spare lenge til.

Er du også en av dem som synes det er vanskelig å spare penger, så er du heller ikke alene om det. Når utgiftene er mange kan det virke vanskelig å spare et fast beløp, og ikke minst hvis man er ung. Derfor skal vi gi deg noen gode sparetips.

Gode sparetips

Visste du at investering kan være en god måte å spare penger på? Dersom du setter pengene dine på for eksempel en aksjesparekonto kan du tjene penger mens de står der fremfor å kun la de stå stille på en sparekonto. En aksjesparekonto er et supert alternativ for deg som ikke ønsker å investere i noe som er risikofylt som for eksempel kryptovaluta. Aksjesparekonto har selvfølgelig en viss tilhørende risiko det også, men den er vesentlig lavere.

Du kan selvfølgelig også håpe på lykken og slå til på et casino tilbud, men det er ikke sikkert at dette er så lønnsomt i lengden, i og med at risikoen er stor for at du taper penger. I stedet kan du lage deg en slags sparebingo. Lag mange ruter på et ark og skriv forskjellige beløp i rutene som til sammen tilsvarer det beløpet du vil spare, for eksempel 5000. Ta en titt på arket i ny og ne og sjekk ut hvilket beløp du har råd til å spare. Vipps så har du råd til både hotell og flybilletter.