lør. jun 15th, 2024
På vei på fotballreise og vet masse om laget ditt? Da kan du bruke din viten til å oddse på kampen

Er du på vei til fotballkamp til en av favoritt lagene dine? Og du vet at de ligger bra an til å vinne? Da kan det være morsomt å oddse online på kampen, og få litt ekstra spenning. I dette innlegget vil vi gi deg informasjon om odds og betting online, samt hvordan du kan betale med kryptovaluta.

Først og fremst må du sette av et maks beløp for hvor mye penger du vil satse, samt finne ut hvilken valuta du vil handle med. Du kan bruke ditt vanlige bankkort til å betale, bruke den lokale valuta (det kan være kurs-fordeler der) eller bruke en kryptovaluta som for eksempel Ethereum. Hvordan dette fungerer, skal vi komme tilbake til litt senere.

En komplett guide for oddsspill

Det er to hovedmåter å tjene penger på oddsspill – ved å forutsi utfallet av en begivenhet, og ved å bruke strategier for å sikre deg en matematisk vinnersjanse. De fleste oddspillere fokuserer på den første metoden, men det er faktisk mulig å gjøre begge deler.

Forutsigelsesmessige strategier handler om mer enn bare å velge hvilket lag eller hest som vinner. Du må forstå hvordan bookmakere fungerer, og deretter bruke denne kunnskapen til din fordel. Det er mange forskjellige typer spill du kan plassere, noen med bedre odds enn andre. For eksempel gir spillet «hedging» deg muligheten til å redusere risikoen og potensielt tjene penger selv om ditt første spill ikke går helt som planlagt.

Imidlertid vil ingen av disse strategiene være effektive hvis du ikke tar deg tid til å lære deg sporten/begivenheten som du spiller på. Det kan være bra å bruke litt tid på sider om oddstips og betting for å lære mer. For eksempel vil en god kjennskap til detaljene i fotball være nødvendig for å maksimere profitten på slike spill. Denne kunnskapen kommer ikke over natten – den tar tid og innsats å bygge seg opp. Det er derfor vi anbefaler at du bruker noen måneder på research og testing av forskjellige strategier før du setter inn store summer av egne penger.

Sikringsstrategier handler om å bruke oddsene til din fordel, slik at du har en matematisk overrekkelse uavhengig av utfallet. Disse metodene fungerer ved å legge oddsspill mot hverandre slik at dine gevinster alltid tilsvarer din innsats, pluss eventuelle overskudd. For eksempel kan du legge et oddsspill på at Chelsea vinner mot Tottenham, og et spill på at Tottenham vinner. I dette tilfellet spiller du ikke for eller imot noe lag – du prøver å tjene en matematisk fordel uavhengig av utfallet av kampen.

Praktisk informasjon om å betale med kryptovaluta

Kryptovaluta, som for eksempel Ethereum, er en digital valuta som brukes av millioner av mennesker over hele verden. Fordelene med kryptovaluta er at det er sikkert, anonymitet og raskt. Krypto-transaksjoner blir behandlet nesten umiddelbart, noe som gjør det perfekt for online gaming. Det første du trenger å gjøre for å begynne å betale med Ethereum, er å sette opp en Ethereum-lommebok.

Deretter kan du overføre dem til din online spillekonto. På nesten alle online bettingsider kan du velge Ethereum som din valuta, og overføre dem til spillekontoen.

Husk alltid bruke sunn fornuft når du spiller. Husk at det først og fremst er moro, og at tap alltid er en del av spillet.