man. jul 15th, 2024
Flaxlodd

Blant de enkleste formene for pengespill finner vi Flaxloddet. Her kreves det absolutt ingen kunnskaper eller ferdigheter, rent bortsett fra å være kapabel til å skrape bort materialet på selve loddet. Det finnes flere ulike versjoner av skrapelodd, men her til lands tenker nok de fleste først og fremst på Flaxloddene fra Norsk Tipping. Reglene er imidlertid alltid de samme – skrap frem tre like symboler for en gevinst.

Flaxloddene har vært i sirkulasjon i mange år. Opprinnelig måtte man kjøpe dem i butikken eller på kiosken, og de hadde heller ingen aldersgrense. Begge deler har endret seg i de senere år, og Flaxlodd har nå 18-årsgrense, i tillegg til at man kan få kjøpt dem når som helst, over internett. Skrapelodd har alltid vært en avslappet form for pengespill, der både innsatsen, og sjansen for en storgevinst, er forholdsvis lav. Populært har det også vært å gi bort som en gave, og hvem har vel ikke åpnet opp en remse med fire Flaxlodd i julegave fra farmor?

Slik spiller og vinner du

Flaxlodd spiller du meget enkelt, ved å skrape alle skrapbare felter på loddet ditt. Målet er å skrape fram en vinnende kombinasjon, som i tradisjonelle skrapelodd nesten alltid innebærer at du får tre like symboler. Det finnes dog mange variasjoner av Flaxlodd, som har ulike regler og måter å vinne på. Flaxloddet de fleste kjenner best til i dag heter FlaxMillion og kommer fra Norsk Tipping. Det koster 25 kr, og som navnet tilsier kan du vinne opptil 1 million kroner. Et annet liknende lodd er Griseflaks, som ble lansert på 2000-tallet som et billigere alternativ – dette koster bare 10 kr og har en toppgevinst på 10 000 kr.

Mange syns det er stas med Julekalender-Flaxloddet som lanseres i november hvert år, der du skal skrape en luke hver dag fram til julaften og samle på deg symboler. KryssordFlax er et populært året-rundt-lodd som krever et snev mer hjernekraft for å spilles.

For de store drømmerne der ute passer det nok best med et Flax For Året eller Flax For Livet lodd. Her kan du vinne 10 000 kr hver måned i et år, eller vanvittige 20 000 kr hver måned i 20 år! Kanskje det var på tide å pensjonere seg tidlig allikevel?

Fotballreiser i Europa

Hva ville du gjort om du plutselig skrapte fram en million kroner? Eller om du plutselig fikk 20 000 kr ekstra inn på konto hver måned? I et slikt tilfelle ville nok pengene brent litt ekstra i lomma på de fleste, og mange ville benyttet muligheten til å legge ut på en ekstra feriereise eller to. I Norge er det mange som er supportere av europeiske fotballklubber, og du kan du lese alt om fotball og fotballreiser her. Kanskje hadde turen gått over til den britiske balløya for å kikke på Premier League? Det er en drøm for mange, men det kan være vanskelig å gjøre realitet av det. Uansett om du skraper fram storgevinsten eller ei, kan du få flere gode tips til hvordan du får mest mulig ut av din neste fotballreise ved å følge lenken ovenfor!